Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aby italský premiér docela mazaně a šikovně zaretušoval absolutní neschopnost italského ministerstva obrany a vnitra uchránit svou vlastní mořskou hranici, přenáší odpovědnost za příliv nelegálních uprchlíků na území Itálie na země V4, které jsou neposlušné, nesolidární a hlavně neochotné si přebírat migranty (kteých už mají "v Itálii na hlavu" opravdu nad hlavu)...!!!

1 0
možnosti
Foto

Ne opravdu nemá stále více zemí podobný názor jako země V4.

Mohla byste dát odkaz na tvrzení Macrona o porodnosti 7-8 dětí v Africe?

Mohla byste dát odkaz na statistiku, která ukazuje, že v 33 nejzaostalejších zemí v Africe neklesá porodnost?

Celý váš blog je snůškou nesmyslů. které si cucáte z prstuRv

1 5
možnosti
VJ
SM

Relevantné zdroje (IOM, Talianska pobrežná stráž) samy priznávajú, že medzi migrantmi je 2,64 % percenta tých,čo by teoreticky mohli mať právo na dočasnú medzinárodnú ochranu. Za základe týchto čísiel sa môžeme začať baviť a týchto - dôkladne preverených si môže EÚ vziať. Môže ich dokonca aj prerozdeliť a som si istá, že žiadna krajina by neprotestovala. Ale možno by nechceli samotní utečenci - uznajte, že iné je dostať azyl v Nemecku, či vo Švédsku a iné v Rumunsku.

4 1
možnosti
KC

Bohužel, říkám to velmi nerad, ale čím horší budou zkušenosti s živelnou migrací, tím lépe pro Evropu. Až Evropa pocítí neschůdnost dosavadní pošetilé liberální migrační politiky, bude sice pozdě, ale záporné body za ni si připíšou naivní, neomarxističtí politici, kteří svým nástupcům a občanům připravili horké chvíle a nejisté vyhlídky. Snad si pak všichni uvědomí, že za hloupost se tvrdě platí v každé době.

12 1
možnosti
VE

Občas i od evropských politiků zavane zdravý rozum. Ale ještě to není furt ono. Neinvestovat do omezení porodnosti v Africe, ale nechat Afriku Afrikou a odizolovat se od ní. Nejdříve investovat do omezení porodnosti některých evropských etnik, tam kde rodiče mají hodně dětí a přitom neuživí ani sebe

12 1
možnosti
Foto

Velká Británie odmítá přijímat migranty z Francie, Francie odmítá přijímat migranty z Itálie. A Itálie vynadá zemím V4, že nechtějí přijímat migranty.

15 1
možnosti
PT

P44e57t39r 56T98o30m19e93k

22. 7. 2017 18:34

R^R^R^ A co Itálii brání v tom aby pašerácké lodě obracela na moři zpět? Oni nemají loďstvo? Nebo jsou to morální zábrany? Oni nemají pud sebezáchovy?

17 1
možnosti
MT

Jen at' se Italie a Recko s tema migrantama ktere si furt sami přiváží zadáví...

13 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS