Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tzv. neziskovky, svou nezastíranou spoluprací s pašeráky porušují platné zákony jak EU, tak Republiky Itálie. Jejich lodi, když vjedou do přístavů EU zabavit a členy "neziskovek" soudit podle platných zákonů příslušné země, to jest Itálie. Nedat na dnes už zcela nefunkční a zmanipulované organizace jako je OSN či Unicef. Vrcholem takové organizace, i když jiného druhu, je Unesco, které prohlásilo, že Izrael okupuje (z kontextu vyplývající) celý Jeruzalém. Přestat tyto organizace financovat. A't je financují ty státy, v jejichž prospěch nyní působí.

2 0
možnosti

Já bych je nelovila.Stejně na tom vydělávají hlavně převaděči.Konečně už by se měli bránit a ne jen žvanit.Pokud by mi vtrhli do kvartýru,tak střílím.

2 0
možnosti

No, nebude to trvat dlouho a Itálie bude (muslimská)? Bude patřit běžencům, hlavně těm nelegálním. Dá se to hodnotit jako ohrožení státu? A co na to spojenec NATO? Vypadá to že bude jenom čumět.

4 0
možnosti

A proč to už neudělali? No, protože na každého migranta dostávají z Unie cca 30 euro denně! Přestaňme jim platit, a Itálie si rychle vzpomene, na co má armádu.

Snižují tím vlastní nezaměstnanost. Tak si myslí, že nás zlomí těmi penězi. Ale jak napsal myslím Neff, národ, zocelený 40ti lety odporu vůči socialismu, nezlomí.

3 0
možnosti

J93a47n 93H64á68l97a

7. 7. 2017 11:18

Ostatně kde je psáno, že imigranty z lodě plující z Lybie, vylovené v mezinárodních vodách, je nutné za každou cenu dopravit na evropský břeh? Ať je vylifrují v Lybii na pláži a nazdar.

7 0
možnosti

Každý člověk má právo na štěstí - říká se v jedné ústavě - no a černoši z Afriky, Afričané vidí štěstí v Evropě. Nevím proč, protože v Praze vidím černochy jen jak stojí a nabízejí svezení po Vltavě nebo tahají lidi do nějakých podniků na Václavském náměstí. Ale možná to je to jejcih vysněné štěstí.

2 1
možnosti

A co tedy delali posledni dva roky ?!? Jedli, pili, hodovali a usnuli na vavřínech evropske junyje ?

4 0
možnosti

Někdejší italský premiér Silvio Berlusconi se přívalu migrantů bránil svéráznou cestou. Dohodl se s libyjským diktátorem Kaddáfím, že pobřežní stráž všechny bárky s běženci doprovodí zpět k africkým břehům. Italové neřešili, zda jsou na palubě děti nebo třeba těhotné ženy. Žádost o azyl je totiž možné podat až na italském břehu, kam pobřežní stráž migranty nenechala doplout.

19.06.2009:

Tvrdá imigrační politika: Itálie vrací uprchlíky do Afriky

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/tvrda-imigracni-politika-italie-vraci-uprchliky-do-afriky_125455.html

16. 3. 2011:

"...Pokud má vláda padne, zaplaví Evropskou unii statisíce běženců. Těmito slovy strašil před čtrnácti dny Itálii a další evropské země libyjský diktátor Muammar Kaddáfí. ..." http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/ke-brehum-italie-miri-tisice-bezencu-ze-severni-afriky/r~i:article:694171/

19 0
možnosti

Dodnes nevím, proč sejmul Západ Kaddáfího. Je fakt, že vypadal blbě a tvářil se divně. Ale kvůli tomu asi ne. Pak ta nafta........někdo mě zálusk?

3 0
možnosti

Téměř všichni příchozí "uprchlíci" vlastně Evropany nemají radi, pohrdají jimi a jdou hlava nehlava jen za svým prospěchem a prospěchem svých rodin. Dělat bordel je součást jejich kultury, a to jak bordel fyzický, tak bordel ve vztazích mezi lidmi, kmeny, národy. Jejich kultura nezná respekt a toleranci. Je sobecká a bezohledná. Lhát a krást je její přirozenou součástí.

Tito příchozí "uprchlíci" se cpou jako kukačky do již hotových hnízd a chystají se z těchto hnízd postupně vyházet všechny původní jedince - to je jejich verze integrace.

19 0
možnosti

Nenapomohla Francie k odstranění Kaddáfího? Neříkal Kaddáfí, když mě odstraníte, zaplaví vás migranti a teroristi?

14 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS