Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. Dobrý popis situace.

3 1
možnosti
SS

Co, ze vy uz nepisete? Mate zaracha jako Olser?

1 1
možnosti
Foto

Zajímavá novinka při získávání ruského občanství pro Ukrajince. - cituji:

"Odteraz Ukrajincom, ktorí sa nachádzajú v Rusku, postačí napísať vyhlásenie o vzdaní sa ukrajinského občianstva a žiadosť o udelenie im ruského občianstva a doručiť tieto dokumenty na príslušné úrady ministerstva vnútra Ruska. V krátkom čase získajú ruské občianstvo a doklady.Doteraz ukrajinská strana odmietala registrovať svojich občanov, ktorí požiadali o zrušenie občianstva a odmietala im vydávať aj potvrdenia, že vo svojej vlasti požiadali o zrušenie občianstva. Preto vyše milióna občanov Ukrajiny nemohli získať podobný doklad a následne ruské občianstvo.

Niektoré ukrajinské média popisujú aj druhú stránku mince a vysvetľujú, prečo je Kyjev taký nervózny a dokonca zúrivý. Prednedávnom Ukrajina získala bezvízový styk s EÚ a odteraz jej občania môžu slobodne, bez víz navštevovať Európsku úniu. Bolo to obrovské politické a propagandistické eso pre súčasnú ukrajinskú vládu. A hneď na to sa milión Ukrajincov ide vzdať „prestížneho“ ukrajinského občianstva a chce získať ruské občianstvo, aj keď nebude môcť cestovať do EÚ bez víz... Prečo to robia?.."

1 0
možnosti
SS

Nechcete si tez zazadat? Vam by jej za vase snahy tady jiste dali ...

1 1
možnosti

Rusák jako vždy lže. Na Ukrajině není žádná občanská válka, je to jasná agrese ze strany Ruské federace, jsou tam přítomna regulérní ruská vojska, přibližně 4-5 tisíc ruských vojáků a dalších 40 tisíc takzvaných žoldáků, většina jsou občané ze všech koutů Ruské federace, ale jsou tam samozřejmě i místní občané. V oblasti je až 600 tanků, to je počet větší, než má Bundeswehr v Německu a většina Evropských států NATO. Je to ruská válka v centru Evropy, při které už přišlo o život 10 000 lidí...

10 5
možnosti
Foto

50 000 km čtverečních Novoruska tedy hájí 50 000 novoruských vojáků. Na 1 km čtvereční připadá jeden voják.

Jinak řečeno, nula od nuly pojde,. Naprosto bezvýznamná vojenská síla. To tedy musí být občanská válka., jinak by ti vojáci byli smeteni rozhořčenými civily.

6 7
možnosti
JS

Zeme, ktere maji uzemni spory uz v NATO jsou. Recko vs Turecko. Cela ukrajinska zalezitost vcetne Majdanu byla vyvolana nesmyslnymi prisliby EU, ktere mely zahajit pristupove rozhovory s Ukrajinou v r.2013. Pod tlakem Moskvy tehdejsi prez. Janukovic uhnul a na valku bylo zadelano.

4 1
možnosti
Foto

Tak nejprve Turecko a Řecko byly členy NATO a teprve mezi nimi vypukl konflikt.

0 2
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1350x
Jsem čtverhran, stojím, ať vržen jakkoli!

Dante, Ráj, zpěv 17

Seznam rubrik