Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J88a50r33a 25R62a55n98k

1. 7. 2017 20:33

Donik ted preda Ameriku Vladimirovi na zlatem podnoseRv

0 2
možnosti

Tak cerne bych to nevidel. Happy 150!

2 0
možnosti

J79a65n 60R66á55ž

1. 7. 2017 16:18

O vztazích USA - Rusko nejlépe vypovídá objem americký investic v Rusku a růst amerického exportu. Obchod USA s Ruskem, na rozdíl od obchodu s Čínou a Indií, nemá zápornou bilanci. To vyhovuje Trumpovým záměrům. Takže na silácké řeči určené pro veřejnost já nedám.

Vzpomeňte si (pamětníci) jak Kissingerem předjednaná návštěva Nixona v Číně v roce 1972 a relativně přátelský rozhovor s Mao ce-tungem, který normalizoval jejich vzájemné vztahy, posílilo oslabenou pozici USA ve světě po prohrané Vietnamské válce a oslabilo Rusko. No a teď je potřeba posílit USA a naopak oslabit Čínu. Tak proč ne normalizováním vztahů s Ruskem?

P.S. Kdo asi zaplnil díru na ruském trhu v zemědělských produktech vlivem evropských sankcí? Já si tu otázku položil a zjistil, že USA a Austrálie. Nejsou Evropané blbci?

3 3
možnosti

"Objem amerických investic v Rusku"? Nevím o žádných, natož o nějakém progresu v této oblasti, dejte odkazy....Pokud vím, platí ruský zákaz dovozu četných potravin a surovin pro jejich výrobu nejen z EU, ale i z USA, Kanady, Japonska Austrálie, Norska a několika dalších zemí, takže nekecáte trochu?

4 1
možnosti

To je zajímavé: Kissinger nepochybuje o počítačových útocích Ruska na USA a doufá, že i Američané útočí na Rusko.

Když ty útoky Ruska patřily k hlavním tématům zpráv na tomto webovém portále, lidi se dělili na tři skupiny:

Primitivní západonadšenci proklínali Rusko až do pekel, jakou že to Rusové dělají špinavost.

Primitivní rusofilové tvrdili, že to Rusové nedělají.

A třetí skupina, k níž jsem patříl i já, říkala, že nepochybuje o snahách Ruska zasahovat do vnitřních věcí USA, protože už od dob starověkých civilizací, tedy nějakých šest tisíc let, co existují státy, proti sobě velmoci navzájem intrikují. Že to od Ruska není pěkné, ale dělali to staří Egypťané svým sousedům, oni to zase dělali jim, dělal to Karel IV. svým politickým oponentům, dělali si to Angličané a Francouzi navzájem, když spolu válčili, ale i když mezi sebou měli mír, dělají si to velmoci mezi sebou i nyní. Takže nepochybuji o tom, že to dělali Rusové Američanům, ale neshledávám to nijak nepochopitelným a už vůbec ne mimořádným.

Za to jsem byl označován za putinovce, rusofila, bolševika apod..

Nyní řekl totéž Kissinger. Asi rovněž on je putinovec, rusofil a bolševik.

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS