Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZV

Ona im tá integrácia jedného dňa určite vyjde. Keď bude posledný Európan nahradený moslimom, nebude už nejaká integrácia potrebná.

7 0
možnosti
JR

J96a57n 90R60á42ž

4. 6. 2017 13:46

Musím souhlasit s názorem Tunisana žijícího u nás, že za teroristické útoky si mohou státy, kde se jejich počet zvyšuje samy, protože dlouhodobě nebyly schopny účinně prosadit integraci přistěhovalců. Už dlouho se ví, že politika multikulturního soužití Evropanů s muslimskými přistěhovalci naprosto selhala a místo omezení jejich počtu, tvrdého uplatňování požadavku na jejich kulturní integraci, nekompromisního trestání jakéhokoliv projevu islámského fundamentalismu, jsou projevy nerespektu evropských kulturních zvyklostí i zákonů nejenom tolerovány, ale dokonce považovány za normu mezikulturní tolerance.

17 0
možnosti
JL

Evropské země zatím mají ještě demokracii, takže koho si zvolí, ten jim vládne...Britové to zřejmě takhle chtěli.

3 0
možnosti
JR

J12a63n 71R37á64ž

4. 6. 2017 13:53

Ale je načase, aby si evropští politici zjistili, co si o soudobé demokracii myslí lidé žijící mimo diskuzní kavárny a akademické, či umělecké prostředí. Když to neudělají a nezmění svůj přístup k řešení toho, co považuje zatím mlčící většina za problémy, budou se v budoucnu divit kdo je nahradí víc, než se dnes pražská kavárna a akademici diví trvající popularitě Babiše, odolávající všem jejich koordinovaným útokům.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS